kavijalaskuri 

SCARFACE KASVATTAJAPÄIVÄT 2018

KESÄPÄIVÄT 5.8.2018

Scarfacen kesäiltapäivää vietettiin tänä vuonna Keski-Suomessa Kintaudella, Maritan, Timon ja Maisan luona.

Koko heinäkuun olemme saaneet nauttia helteistä,jopa välillä tukalastakin helteestä, mutta Scarface-iltapäivän aikaan ilma oli juurikin sopiva, hiukan pilvistä ja auringon paistetta sopivasti, ei siis tukalan kuumaa. Paikalla oli pieni, mutta iloinen joukko Scarfacelaisia ja vierailevina olivat Salla Ahola kennel Rumblebawsilta ja Jaana Pelander kennel Bemukselta.

Tervetulotoivotusten jälkeen palkitsimme koirat pitkän matkan jälkeen kesäisellä mustikkajäätelöllä. Iltapäivän aloitimme ruokaillen. Tarjolla oli possukasvisnuudeliwokkia, salaatilla höystettynä eri lisukkeiden kanssa.

Ruokailun jälkeen otimme näyttelyharjoituksia. Ensin oli pikku pentujen vuoro, mukana oli Anitta ja Missi, Jaana ja Esko ja Salla ja Myrtti, heitä opasti ja ohjasi Kirsi Susi, voi kuinka hienosti pikkuiset suorituivat harjoituksista,tulevia kehäkettuja todellakin.

Pentujen jälkeen olikin vuorossa kokeneemmat kehäketut, Sanni ja veteraani iän saavuttanut Alli, Tiina ja Lemmy myöskin veteraani ikäinen, Anitta ja Sälli ja Marita ja Maisa, konkareita ohjasi Salla Ahola.

Ahkerien harjoitusten jälkeen joimme kahvit kera mustikkakukon ja vanilijavaahdon, marjapiirakan ja pikkuleipien kera.
Sitten olikin jo arvonnan vuoro ja pääpalkinto meni Anittalle,Sällille ja Missille.

Päivä meni kivasti seurustellen ja kuulumisia vaihdellen,ehkä ensi vuonna on mukana hiukan isompi porukka. Kiitos kaikille mukana olijoille kivasta päivästä ja eritys kiitos meidän puolesta Kirsille hienosta taulusta, joka on ihana muisto Ziposta ja Saimista.

Aktiivista loppukesää ja alkavaa syksyä!
Marita,Timo ja Maisa

kuvat: Timo Susi

kuvat: Marita Hirsiaho


Scarface päivä 2018

Marita Hirsiaho on ystävällisesti lupautunut järjestämään Scarface- päivän tänä vuonna. Kokoonnumme sunnutaina 5.8.2018 Maritan luo Jyväskylän lähelle Trumpettitie 8, 41920 Kintaus.
Päivän ohjelma on perinteinen ja aloitamme vasta iltapäivemmällä klo 13-14, koska samana päivänä on Kuopio kv, johon jotkin kasvatit osallistuvat. Scarface päivien perinteisen match shown tuomarina on Salla Ahola kennel Rumblepaws. Ruoka maksaa 10 euroa/ osallistujalta.